Kadungora, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Kadungora nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kadungora

Peta lokasi Kacamatan Kadungora
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png