Buka ménu utama

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nyalindung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanNyalindung




Gnome-home.svg