Buka ménu utama

Néglasari, Pamarican, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamarican, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPamarican





Gnome-home.svg