Buka ménu utama

Na Ix - X nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Na Ix - X

Peta lokasi Kacamatan Na Ix - X
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kalér Citakan:Na Ix - X, Labuhanbatu Kalér


Nuvola filesystems folder home.png