Buka ménu utama

Naga Kesiangan, Tebing Tinggi, Serdang Bedagai

Naga Kesiangan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tebing Tinggi, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Kesiangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanTebing Tinggi

Citakan:Tebing Tinggi, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg