Tebing Tinggi, Serdang Bedagai

Tebing Tinggi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Tebing Tinggi

Peta lokasi Kacamatan Tebing Tinggi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Tebing Tinggi, Serdang Bedagai


Nuvola filesystems folder home.png