Buka ménu utama

Naga Saribu, Pamatang Silima Huta, Simalungun

Naga Saribu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pamatang Silima Huta, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Saribu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPamatang Silima Huta

Citakan:Pamatang Silima Huta, Simalungun


Gnome-home.svg