Nagita Slavina Mariana Tengker (gumelar di Jakarta, 17 Pébruari 1988; umur 33 taun) mangrupikeun aktris, model, presenter, produser film, penyanyi kabébasan Indonesia. Anjeunna ogé garwa ti Raffi Ahmad.[1]

Nagita Slavina
GumelarNagita Slavina Mariana Tengker
17 Pébruari 1988 (1988-02-17) (yuswa 33)
Indonésia Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonesia
Ngaran landianNagita, Gigi
Alma materUniversitas Indonesia
Universitas Nasional Australia
PagawéanAktris, Model, Presenter, Penyanyi, Produser Film, Bintang Iklan, Pengusaha
Taun aktip2000 – ayeuna
Dipikawanoh salaku/lantaran
Jangkungna1.59 m (5 ft 3 in)
Télévisi
AgamaIslam
PasanganRaffi Ahmad (m. 2014)
AnakRafathar Malik Ahmad (gumelar 15 Agustus 2015; umur 5 taun)
KolotnaGideon Tengker (gumelar 25 Nopémber 1954; umur 66 taun)
Rieta Amilia Beta (gumelar 6 April 1962; umur 59 taun)


RujukanÉdit