Buka ménu utama

Nagori Bandar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Bandar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBandar

Citakan:Bandar, Simalungun


Gnome-home.svg