Buka ménu utama

Nagori Bayu, Dolok Pardamean, Simalungun

Nagori Bayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Pardamean, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Bayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanDolok Pardamean

Citakan:Dolok Pardamean, Simalungun


Gnome-home.svg