Buka ménu utama

Nagori Bosar, Panombeian Pane, Simalungun

Nagori Bosar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panombeian Pane, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Bosar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPanombeian Pane

Citakan:Panombeian Pane, Simalungun


Gnome-home.svg