Buka ménu utama

Nagori Malela, Gunung Malela, Simalungun

Nagori Malela nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Malela, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Malela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanGunung Malela

Citakan:Gunung Malela, Simalungun


Gnome-home.svg