Buka ménu utama

Nagori Purba Horison, Haranggaol Horison, Simalungun

Nagori Purba Horison nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Haranggaol Horison, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Purba Horison
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHaranggaol Horison

Citakan:Haranggaol Horison, Simalungun


Gnome-home.svg