Buka ménu utama

Nagori Sihalpe, Haranggaol Horison, Simalungun

Nagori Sihalpe nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Haranggaol Horison, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Sihalpe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHaranggaol Horison

Citakan:Haranggaol Horison, Simalungun


Gnome-home.svg