Buka ménu utama

Nagori Tani, Silou Kahean, Simalungun

Nagori Tani nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silou Kahean, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Tani
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanSilou Kahean

Citakan:Silou Kahean, Simalungun


Gnome-home.svg