Buka ménu utama

Nagori Tongah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Purba, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagori Tongah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPurba

Citakan:Purba, Simalungun


Gnome-home.svg