Nainggolan, Samosir

Nainggolan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Nainggolan

Peta lokasi Kacamatan Nainggolan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Samosir
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Samosir Citakan:Nainggolan, Samosir


Nuvola filesystems folder home.png