Buka ménu utama

Nambah Rejo, Kota Gajah, Lampung Tengah

Nambah Rejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kota Gajah, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nambah Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanKota Gajah

Citakan:Kota Gajah, Lampung Tengah


Gnome-home.svg