Buka ménu utama

Namo Batang, Namorambe, Deli Serdang

Namo Batang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Namorambe, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namo Batang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanNamorambe

Citakan:Namorambe, Deli Serdang


Gnome-home.svg