Buka ménu utama

Namorambe nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Namorambe

Peta lokasi Kacamatan Namorambe
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Namorambe, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png