Buka ménu utama

Namo Suro Baru, Sibiru-biru, Deli Serdang

Namo Suro Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sibiru-biru, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namo Suro Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSibiru-biru

Citakan:Sibiru-biru, Deli Serdang


Gnome-home.svg