Sibiru-biru, Deli Serdang

Sibiru-biru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sibiru-biru

Peta lokasi Kacamatan Sibiru-biru
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 89,69 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 40.326 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Sibiru-biru, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png