Buka ménu utama

Nangela, Tegal Buleud, Sukabumi

Nangela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tegal Buleud, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nangela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanTegal Buleud




Gnome-home.svg