Buka ménu utama

Nanggéléng, Cipeundeuy, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat


Nanggéléng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggéléng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipeundeuy




Gnome-home.svg