Nanggéwér, Cibinong, Bogor

Nanggéwér nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Nanggéwér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibinong