Nanggéwér Mekar, Cibinong, Bogor

Nanggéwér Mekar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Nanggéwér Mekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibinong




Gnome-home.svg