Buka ménu utama

Nanggela, Cidahu, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Nanggela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidahu, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCidahu




Gnome-home.svg