Buka ménu utama

Nanggerang, Kramat Mulya, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Nanggerang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kramat Mulya, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKramat Mulya




Gnome-home.svg