Buka ménu utama

Nanggerang, Sukasari, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Nanggerang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukasari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSukasari




Gnome-home.svg