Buka ménu utama

Nangka, Kadugedé, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Nangka nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadugedé, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nangka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKadugedé




Gnome-home.svg