Buka ménu utama

Nangtang, Cigalontang, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Nangtang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigalontang, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nangtang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCigalontang



Gnome-home.svg