Buka ménu utama

Cigalontang, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia


Cigalontang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cigalontang

Peta lokasi Kacamatan Cigalontang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Eusi

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit