Napagaluh, Danau Paris, Aceh Singkil

Napagaluh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Danau Paris, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Napagaluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanDanau Paris

Citakan:Danau Paris, Aceh Singkil


Gnome-home.svg