Artikel ieu ngeunaan kotana. Pikeun distrikna, tingali Distrik Narayanganj.

Narayanganj (Basa Benggala: নারায়ণগঞ্জ Naraeongônj) nyaéta hiji kota di wewengkon tengah Bangladés. Narayaganj aya di deukeutna Distrik Narayanganj, di deukeut ibukota nagara, Dhaka. Kota ieu aya di gigireun Walungan Shitalakshya. Palabuan walungan di Narayanganj mangrupa palabuan pangkolotna di Bangladés.[1]

Narayanganj

নারায়ণগঞ্জ
Kota
NagaraBandéra Bangladés Bangladés
DivisiDivisi Dhaka
DistrikDistrik Narayanganj
Lega
 • Total759.57 km2 (293.27 sq mi)
 • Cai48.56 km2 (18.75 sq mi)
Luhurna
3 m (10 ft)
Pangeusi
 (2012)
 • Total1.572.386
 • Kapadetan2,100/km2 (5,400/sq mi)
Zona wanciUTC+6 (BST)
Kode pos
1400
Kode wewengkon0671
Kode telepon02

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. "Narayanganj". banglapedia. Diakses tanggal 2007-07-06. 

Tumbu kaluarÉdit

Koordinat: 23°37′N 90°30′E / 23.617°N 90.500°E / 23.617; 90.500