Buka ménu utama

Negara Bumi, Sungkai Tengah, Lampung Kalér

Negara Bumi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Tengah, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Bumi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Tengah

Citakan:Sungkai Tengah, Lampung Kalér


Gnome-home.svg