Buka ménu utama

Negara Bumi Ilir, Anak Tuha, Lampung Tengah

Negara Bumi Ilir nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Tuha, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Bumi Ilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Tuha

Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah


Gnome-home.svg