Negara Bumi Ilir, Anak Tuha, Lampung Tengah

Negara Bumi Ilir nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Tuha, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Bumi Ilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Tuha

Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah


Gnome-home.svg