Negara Bumi Udik, Anak Tuha, Lampung Tengah

Negara Bumi Udik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Tuha, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Bumi Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Tuha

Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah


Gnome-home.svg