Buka ménu utama

Negara Bumi Udik, Anak Tuha, Lampung Tengah

Negara Bumi Udik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Tuha, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Bumi Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Tuha

Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah


Gnome-home.svg