Buka ménu utama

Negara Ratu, Batanghari Nuban, Lampung Wétan

Negara Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batanghari Nuban, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negara Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanBatanghari Nuban

Citakan:Batanghari Nuban, Lampung Wétan


Gnome-home.svg