Buka ménu utama

Negeri Agung, Gunung Pelindung, Lampung Wétan

Negeri Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Pelindung, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanGunung Pelindung

Citakan:Gunung Pelindung, Lampung Wétan


Gnome-home.svg