Buka ménu utama

Negeri Campang Jaya, Sungkai Tengah, Lampung Kalér

Negeri Campang Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Tengah, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Campang Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Tengah

Citakan:Sungkai Tengah, Lampung Kalér


Gnome-home.svg