Buka ménu utama

Negeri Jaya, Bandar Negeri Suoh, Lampung Kulon

Negeri Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Negeri Suoh, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBandar Negeri Suoh

Citakan:Bandar Negeri Suoh, Lampung Kulon


Gnome-home.svg