Buka ménu utama

Negeri Ratu, Batu Brak, Lampung Kulon

Negeri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batu Brak, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBatu Brak

Citakan:Batu Brak, Lampung Kulon


Gnome-home.svg