Buka ménu utama

Negeri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kota Agung, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanKota Agung

Citakan:Kota Agung, Tanggamus


Gnome-home.svg