Buka ménu utama

Negeri Ratu, Muara Sungkai, Lampung Kalér

Negeri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Sungkai, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanMuara Sungkai

Citakan:Muara Sungkai, Lampung Kalér


Gnome-home.svg