Buka ménu utama

Negeri Sakti, Sungkai Kulon, Lampung Kalér

Negeri Sakti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Kulon, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Sakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Kulon

Citakan:Sungkai Kulon, Lampung Kalér


Gnome-home.svg