Negeri Ujung Karang, Muara Sungkai, Lampung Kalér

Negeri Ujung Karang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Sungkai, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ujung Karang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanMuara Sungkai

Citakan:Muara Sungkai, Lampung Kalér


Gnome-home.svg