Buka ménu utama

Negeri Ujung Karang, Muara Sungkai, Lampung Kalér

Negeri Ujung Karang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Sungkai, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ujung Karang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanMuara Sungkai

Citakan:Muara Sungkai, Lampung Kalér


Gnome-home.svg