Buka ménu utama

Negeri Ulangan Jaya, Negeri Katon, Pesawaran

Negeri Ulangan Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Katon, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Ulangan Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanNegeri Katon

Citakan:Negeri Katon, Pesawaran


Gnome-home.svg