Buka ménu utama

Negeri Katon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesawaran, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Negeri Katon

Peta lokasi Kacamatan Negeri Katon
Propinsi Lampung
Kabupatén Pesawaran
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Pesawaran Citakan:Negeri Katon, Pesawaran


Nuvola filesystems folder home.png