Buka ménu utama

Neglasari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Katibung, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Neglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKatibung

Citakan:Katibung, Lampung Kidul


Gnome-home.svg