Buka ménu utama

Negri Bayu Muslimin, Tapian Dolok, Simalungun

Negri Bayu Muslimin nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tapian Dolok, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negri Bayu Muslimin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanTapian Dolok

Citakan:Tapian Dolok, Simalungun


Gnome-home.svg