Negri Bayu Muslimin, Tapian Dolok, Simalungun

Negri Bayu Muslimin nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tapian Dolok, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negri Bayu Muslimin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanTapian Dolok

Citakan:Tapian Dolok, Simalungun


Gnome-home.svg